Atelier

Recunoscute după modelele couture (unicate), surorile Daniela și Irina și-au început cariera în modă din pasiune pentru frumos. După mulți ani de muncă, datorită unui vis convingător de a oferi calitate, au înființat Casa de Modă Vigo. Succesul lor este sărbătorit prin materiale atent alese, croiuri deosebite și detalii aplicate manual.

Creațiile lor au câștigat recunoaștere rapidă care are în spate multă muncă. Cu un atelier propriu, Casa de Modă VIGO realizează, pe lângă rochiile prezentate în cele 3 showroom-uri din București, Constanța și Buzău, creații special pentru tine, indiferent de momentul special în care vrei să strălucești.

Cultul croiturii personalizate, calitatea în cea mai autentică formă și măiestria impecabilă, reprezintă valorile pe care designerii și-au construit brand-ul, valori care sunt îmbrățișate de toți oamenii care fac parte din echipa de creație.

Situat în Buzău, atelierul este locul în care viziunea creativă a surorilor prinde viață prin mâna unor oameni bine pregătiți care realizează cu atenție fiecare detaliu, astfel încât creațiile să reflecte unicitate și rafinament.

În spatele fiecărei rochii se află o poveste și ore de muncă laborioasă care transmite devotamentul unei echipe atent alese. Rochiile sunt create cu țesături de calitate superoară și frumos împodobite manual cu broderii și accesorii prețioase.

De la schiță până la selecția de textile, fiecare rochie este anticipată, iar fiecare etapă reflectă grija procesului de creație a designerilor. Rezultatul este unic și sublim, creat special pentru tine, menit să îți accentueze stilul și eleganța naturală, de aceea faptul că ai o rochie Casa de Modă VIGO, înseamnă că ai rochia TA VIGO.