Povestea noastră

Timp de 7 ani, Casa de Modă VIGO a îndeplinit vise, transformând idei în creații care au făcut să strălucească mii de femei în momente unice. Născut din pasiune pentru modă, brand-ul are în spate o legătură puternică între 2 surori gemene care au un singur vis în comun – dragostea pentru frumos și dorința de a aduce în lumina reflectoarelor creații care să îmbrățișeze personalitatea fiecărei persoană care o poartă.

Rochiile Casei de Modă VIGO ilustrează imaginea femeii puternice care iese în evidență prin creații unice. Ele îmbină perfect complexitatea și simplitatea. Pentru că știm că fiecare femeie este complicat de simplă, punem pe hârtie idei care se transformă în rochii deosebite, printre care este una special creată pentru tine.

În creațiile VIGO se remarcă pasiunea designerilor pentru țesături fine și mătăsuri naturale, accesorii și detalii rafinate, iar fiecare piesă a colecției este realizată manual în atelierul propriu. Îmbracă-te în elegantă și rafinament, iar prima privire în oglindă va fi de neuitat, iar celorlalți reacțiile uluitoare.