Brandul CASA DE MODĂ VIGO a fost înființat în anul 2012 în Bucureşti și a urcat foarte rapid în topurile de lux din România.

Casa de Modă VIGO ilustrează imaginea femeii puternice care iese în evidenţă prin creaţii unice, complexe dar şi modele simple, în ton cu tendinţele modei.

Creaţiile noastre se remarca prin pasiunea designerilor pentru ţesături fine şi mătăsuri naturale, accesorii şi detalii rafinate.

Echipa de lucru din atelierul de creaţie VIGO este realizată din persoane tinere, creative, cu multă răbdare, cu pasiune pentru frumos şi multă îndemânare în manevrarea materialelor preţioase, ale aplicaţiilor şi accesoriilor precum: pietre şi cristale Swarovski, perle, paiete, flori 3D, pene, etc., accesorii ce sunt aplicate cu delicateţe pe rochiile de seară şi de mireasă.

Lucrăm cu cele mai bune materiale pentru a crea rochii de înaltă calitate, care necesită tehnică excepțională și complexă datorită producției lor complicate și executate manual.

Aşadar, fiecare piesă a colecţiei este realizată manual în atelierul propriu, evidenţiind eleganta desăvârşită şi o atitudine seducătoare.

ATELIER DE CREAŢIE VIGO

Vă aşteptam în Buzău, Bd. Unirii, Nr. 301A, Galleria Mall, la atelierul de creaţie vestimentară şi în magazinul specializat CASA DE MODĂ VIGO, precum şi în magazinul din Bucureşti, Bulevardul IC Brătianu, Nr. 29-33, Etaj 2, COCOR, pentru a vă găsi rochia perfectă.

COCOR BUCURESTI

Strada I.C. Bratianu, Nr. 29-33, Sector 3, Bucuresti

GALLERIA MALL BUZAU

Bulevardul Unirii, nr. 301A, Buzau