Te întrebi ce se va întâmpla dacă vrei să returnezi produsul comandat?

Casa de modă VIGO te asigura că te poţi răzgândi. Potrivit Ordonanței de Guvern nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, puteți returna produsele cumpărate din magazinul online în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Pentru a vă exercita dreptul de retur trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsul, prin e-mail la adresa atelierdecreatievigo@gmail.com
Vă vom răspunde fără întârziere confirmarea de primire a cererii de retur.

Produsele se returnează în ambalajele originale, fără a fi deteriorate, la adresa noastră, din Buzau, Șoseaua Brailei, nr. 2, prin curier (nu prin posta). Cheltuielile pentru returnarea produselor vor fi suportate de către cumpărător.

Rambursarea sumei plătite pentru produsele returnate se face în termen de 30 de zile de la primirea returului, prin transfer bancar în contul dvs.

Dacă ați primit un colet cu ambalajul deteriorat, resigilat sau despachetat, vă rugăm să refuzați ridicarea coletului.

Cum trebuie să fie produsele?

Produsele pe care le returnaţi trebuie să fie în aceleaşi condiţii în care le-aţi primit, să nu fie purtate sau deteriorate, fără pete sau rupturi şi să fie însoţite de eticheta originală.

După primirea produselor, acestea vor fi verificate şi se va constata dacă îndeplinesc condiţiile de retur, specificate mai sus.

Costul de transport al unui produs returnat este suportat de client.

Casa de modă VIGO îşi va asuma responsabilitatea în cel mai scurt timp dacă produsul primit nu îndeplineşte specificaţiile din descrierea produsului.

Dreptul de retur de 14 zile nu se aplică la produsele realizate direct pe măsurile dvs., sau dacă au suferit orice modificare fata de produsul standard, fiind produse personalizate și făcând excepție de la dreptul de retur.

Potrivit Ordonanței de Guvern nr. 34/2014, ART. 16, fac excepţii de la dreptul de retur produsele personalizate la solicitarea clientului, aşadar nu se supun returului.