Utilizarea magazinului online www.casademodavigo.com înseamnă acceptarea Termenilor și Condițiilor de mai jos.

Site-ul www.casademodavigo.com este proprietatea SC Gold Publicity and Events SRL, cu sediul social în Buzău, Bulevardul Unirii, Nr. 301 A, Galleria Mall, cod fiscal CUI 30782219, J40/11800/2012.

Întregul conținut al site-ului www.casademodavigo.com (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, precum și orice alte date) este proprietatea SC Gold Publicity and Events SRL și intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și a legilor privind proprietatea intelectuală și industrială.

Niciun material nu poate fi reprodus, parțial sau integral fără permisiunea prealabilă a SC Gold Publicity and Events SRL. Toate drepturile sunt rezervate. Dacă pe acest site sesizați o eventuală încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa:office@casademodavigo.com.

SC Gold Publicity and Events SRL nu poate fi făcut responsabilă pentru nicio paguba adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului www.casademodavigo.com sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini sau fișiere de pe acesta.

Este necesar acordul SC Gold Publicity and Events SRL pentru a lega acest site cu alte site-uri. SC Gold Publicity and Events SRL nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Informațiile despre produse și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere și, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor produselor afișate.

Prețurile produselor www.casademodavigo.com sunt actualizate la anumite intervale de timp.

SC Gold Publicity and Events SRL își rezervă astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabilă) dacă un anumit produs a fost epuizat.

Garanția produselor VIGO

Pentru toate produsele vandute și livrate de către Casa de moda VIGO beneficiați de garanție conform legislației în vigoare. Fiecare produs VIGO este însoțit de o etichetă cu informații despre compoziția materialelor, utilizarea și curățarea produselor.

Produsele comercializate pe www.casademodavigo.com sunt noi.

În cazul în care ați plătit pentru un produs în avans, dar produsul nu va fi pe stoc, situație excepțională, vă vom returna suma plătită în termenul prevăzut de lege.

Prețuri și promoții

Prețurile de pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ taxa pe valoarea adăugată, TVA (19%).  Promoțiile si ofertele speciale au condiții speciale. Prin urmare, vor fi semnalate corespunzător pe site. Punctual, Casa de moda VIGO poate organiza reduceri la produsele din magazinul online www.casademodavigo.com. Atunci când se intampla acest lucru, VIGO va anunta public reducerile pe toate canalele de comunicare existente. Totodata, VIGO poate acorda coduri de reducere sau vouchere pentru a-și fideliza clienții. Codurile de reducere sau voucherele primite îți permit o reducere valorică sau procentuală în funcție de regulile menționate de VIGO. Ca o regulă generală, codurile de reducere și voucherele nu se cumulează cu alte produse la reducere, cu excepția situației în care VIGO prevede altfel. Reducerea se aplică la valoarea totală a coșului de cumpărături, TVA inclusă.

Litigii

Prin accesarea site-ului www.casademodavigo.com (vizitarea sau cumpărarea produselor oferite de acesta) și bifarea căsuței „Sunt de acord cu Termenii și Condițiile”, utilizatorul se declară de acord cu “Termenii și conditiile de utilizare” de mai sus.
Orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între utilizator și SC Gold Publicity and Events SRL se va rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care apare o astfel de situație, persoana de contact este Daniela Banita. Adresa de e-mail la care pot fi transmise eventuale nemulțumiri și probleme este office@casademodavigo.com.

Dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Dispoziții finale

SC Gold Publicity and Events SRL își rezervă dreptul de a efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și ale continutului site-ului https://casademodavigo.com/ și a structurii acestuia, fără notificare prealabilă.

SC Gold Publicity and Events SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză.